Sandstø: - Odd er best trent i landet

Irritert før møte med Start.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): •Tippeligaen direkte i kveld fra kl. 18.30!

Etter at Odd sloknet etter pause og rotet bort ledelsen mot Rosenborg, spurte flere aviser om hvorvidt Odd var for dårlig trent. Akkurat det fnyser Odd-trener Arne Sandstø av.

Han er nemlig sikker på at Odd er best trent av samtlige lag i Tippeligaen.

- Vi er best trent i landet. Dessuten trener vi mest av samtlige eliteserielag. Det er jeg helt sikker på. At vi tapte mot Rosenborg på grunn av fysikken er rett og slett pisspreik, uttaler bergensere til Varden.no.

Og peker på statistikken.

- Jeg forstår at de som er på tribunene stiller spørsmål. Men det finnes ikke et lag i Norge som klarer å kjøre kampene i samtlige nitti minutter. Dessuten har vi scoret fem av våre mål mellom det 76.-90. minuttet. I samme periode har vi bare sluppet inn tre. Forteller ikke det noe helt annet enn at vi er dårlig trent, spør Sandstø.

På spørsmål om hvorvidt han synes det er urovekkende at han slår flere av spillerne under intervall-økter, svarer han kjapt.

- Det gjorde jeg for å gi dem en aha-opplevelse. Dagen etter orket ikke jeg å løpe.

I FORM: Torjus Hansén og Odd tapte mot RBK etter en tam andreomgang, men påstander om dårlig kondisjon blant sine spillere vil Arne Sandstø ha seg frabedt. Foto: Birthe Ulveseth/Scanpix
I FORM: Torjus Hansén og Odd tapte mot RBK etter en tam andreomgang, men påstander om dårlig kondisjon blant sine spillere vil Arne Sandstø ha seg frabedt. Foto: Birthe Ulveseth/Scanpix Vis mer

Følg Start-Odd direkte kl. 18.30!

Sandstø: - Odd er best trent i landet
<B>SKJEGGET GROR:</B> Arne Sandstø skal ikke barbere før skjegget før Odd tar tre nye poeng. Han tror ikke manglende kondisjon er årsaken til at Odd ikke vinner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer