Sandstø provosert av Lillestrøm

LSK holder igjen Rambekk.

Arne Sandstø og Odd Grenland er kraftig provosert over at Lillestrøm foreløpig har satt ned foten for Anders Rambekks overgang til skiensklubben.

- Vi fikk LSKs tillatelse til å snakke med Anders, og vi har tilbudt det samme beløpet LSK i prinsippet solgte ham for til Strømsgodset. Da nytter det ikke å komme etterpå med andre krav, sier Odd-trener Arne Sandstø¸ til rb.no.

Odd nekter å la Espen Ruud eller Jacob Sørensen inngå i en byttehandel med Rambekk.

- Vi har sagt oss villig til å betale det LSK sa seg villig til å selge ham for. Nå anser jeg ikke lenger at det eksisterer en forhandlingssituasjon mellom klubbene. Dessverre er det Anders som blir skadelidende her. Det paradoksale er at han aldri har bedt om å bli solgt, men fikk beskjed om at LSK var enig med Strømsgodset, sier Arne Sandstø.

(NTB)

HOLDES TILBAKE: Anders Rambekk er innstilt på å flytte hjem til Grenland. Nå sier LSK at de må ha en erstatter på plass før de selger landslagsforsvareren. Foto: Scanpix
HOLDES TILBAKE: Anders Rambekk er innstilt på å flytte hjem til Grenland. Nå sier LSK at de må ha en erstatter på plass før de selger landslagsforsvareren. Foto: Scanpix Vis mer