VIL VEKK: Kim Ojo har gått i strupen på Brann-ledelsen, og ønsker seg til en ny klubb. 
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
VIL VEKK: Kim Ojo har gått i strupen på Brann-ledelsen, og ønsker seg til en ny klubb. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

Sandstø vil «shippe» Ojo til Afrika igjen

Stempler Brann-spissen som utakknemlig.

(Dagbladet): I går gikk Brann-spiss Kim Ojo kraftig ut mot ledelsen i klubben.

- Jeg nekter å spille for denne klubben, sa nigerianeren.

Oppførselen til 24-åringen ble omtalt som uakseptabel i Brann i går, og i dag går Sandefjord-trener Arne Sandstø enda lenger til Bergensavisen.

- Det jeg synes er utrolig synd, er at man som klubb er avhengig av slike spillere. Utrolig synd at man ikke er i posisjon til å «shippe» ham til Afrika igjen, når han er så utakknemlig som han er, sier Sandstø til lokalavisa.

Sandstø minner om at Brann tok en sjanse da Ojo ble kjøpt fra Nybergsund, og nå er avhengig av salgssummen for spissen.

- Det som er trist opp i dette er at Brann har hentet ham fra de dype skoger og gjort ham til en stjerne i eliteserien. Brann var villige til å ta den risikoen som en del andre klubber ikke ville ta, for alle visste om Kim Ojo. Så er dette takken de får, sier Sandstø til BA.

Treneren og bergenseren sier til Dagbladet at han ikke har fått noen reaksjoner på uttalelsene sine om å sende Ojo tilbake til Afrika.

- Nei, hvorfor skulle jeg få det? Han bodde og er født i Afrika, det blir det samme som å si at jeg skal shippes til Bergen. Det er ingen forskjell, når det er der man kommer fra.

Den tidligere Brann-spilleren opplyser at han ikke kjenner Ojo.

- Nei, jeg ble bare oppringt om dette. Jeg har ingen relasjoner til Brann eller Ojo.

Brann møter Vard Haugesund i treningskamp søndag, og det er ikke kjent om Ojo er aktuell til kamptroppen.

- Vi har ingen informasjon å komme med, om dette får konsekvenser for Kim, sier Branns mediesjef Gorm Natlandsmyr til Dagbladet.

FRA BERGEN: Arne Sandstø synes det er trist at Ojo ikke belønner Branns satsing på ham. 
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
FRA BERGEN: Arne Sandstø synes det er trist at Ojo ikke belønner Branns satsing på ham. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer