Sandve på gulljakt

STOVNER POLITISTASJON (Dagbladet): Politietterforsker og håndballspiller Monica Sandve (27) har to drømmer den nærmeste tida: Seier i dagens europacupfinale, og at kjæresten Rune Villanger går ned på kne og frir.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har vært sammen med Rune i tre år snart og jeg håper han frir snart, sier den sympatiske Nordstrand-spilleren til Dagbladet.

Som politietterforsker i 60 prosent stilling har hun kanskje undersøkt hvordan Nordstrand skal ta igjen de seks målene de ligger under for ukrainske Motor Zaporoshje foran dagens returkamp i finalen i cupvinnercupen?

- Enorm sesong

Monica Sandve

Født: 3. desember 1973 Høyde: 168 cm Vekt: 62 kg Yrke: Politietterforsker Sivil status: Samboer Klubb: Inne i sin sjuende sesong i Nordstrand IF. Spillerposisjon: Venstre kantspiller/bakspiller. Tidligere klubber: Vigrestad IK, Bryne IL, Hinna IL. Landskamper: 26 Meritter landslag: OL-bronse i Sydney 2000 og sjetteplass i EM 2000 i Romania. Aktuell: Blir nøkkelspiller når Nordstrand i ettermiddag skal spille europacupfinale mot ukrainske Motor Zaporoshje.

- He, he. Det er en oppgave for trenerne. Men klart jeg har en oppfatning: I Ukraina blåste dommerne 80- 20 i favør av hjemmelaget. Selv ble jeg avblåst for overtramp tre ganger. Ingen av dem var riktige. På hjemmebane må vi slippe oss mer løs og bruke kontringene våre som angrepsvåpen, sier Sandve - som er inne i sin sjuende sesong i Oslo-klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer