Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandvolley: God start i Klagenfurt

De norske sandvolleyballspillerne Nila Håkedal og Ingrid Tørlen fikk en pangstart i østerrikske Klagenfurt onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Håkedal/Tørlen, seedet som nummer 42 i verden, slo seg inn i hovedrunden og sendte sølvvinneren fra Atlanta-OL i 1996, Monica Rodrigues og hennes nye partner Leila Barros, ut av Grand Slam-turneringen.

2-1-seieren var fullt fortjent. De norske jentene kunne og burde faktisk vunnet 2-0. I sin første kamp i kvalifiseringen slo Håkedal/Tørlen det kanadiske laget Gabriele Jobst/Patricia Jobst-Stragliotto 2-0.

Kristine Wiig/Heidi Byberg tapte 0-2 for Laura Bruschini/Annamaria Solazzi, Italia. Hovedturneringen for kvinner starter torsdag. Da er også Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes klare til innsats.

Mennenes kvalifisering starter torsdag hvor Tarjei Skarlund og Jarle Huseby deltar. Vegard Høidalen/Jørre Kjemperud og Bjørn Maaseide/Iver Horrem er direkte kvalifisert for hovedrunden som starter fredag.

(NTB)

SUKSESS: Dette bildet er fra verdensturneringen i sandvolleyball i Stavanger. Nila Håkedal (th) og Ingrid Tørlen jubler.