Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandvolleyballgutta slått ut

To tap i dag.

(Dagbladet.no:) Etter gårdagens fantastiske seier mot verdensmesterne fra Brasil, kom de norske gutta seg ned på jorda igjen i dag.

Jørre Kjemperud og Tarjei Starlund tapte første sett mot italienerne Eugenio Amore og Andrea Tomatis med tre poeng.

Da våknet Kjemperud og Skarlund, og de vant det andre settet med 21-11. Da så det ut til å gå veien.

Men i det siste settet røyk de 15-12.

De tapte også den neste kampen, mot argentinske Mariano Baracetti og Martin Conde. Søramerikanerne vant de to første settene (21-19 og 21-15), og dermed var kampen over - og de endte på en delt 9. plass i Shanghai-turneringen.

- De har vist at de kan slå de beste i verden og spille godt nok for en topp tre-plassering. Nå blir utfordringen å finne jevnheten og ikke tape de unødvendige kampene. Potensialet er der og både spillere og landslagsledelse ser stor fremgang fra i fjor etter en tøff treningsvinter og ser realistisk håp om den langsiktige målsettingen om OL-medaljer i Beijing, sier manager Arne J. Vigstad.

Nila Håkedal og Ingrid Tørlen vant en kamp og tapte den neste torsdag morgen (norsk tid). De slo tyske Banck/Lahme 2-1, før de tapte 0-2 mot brasilianske Salgado Rufino/Carolina i løpet av 39 minutter.

- Kampen mot Tyskland var ekstremt vanskelig med regn og vind, og seier var sterkt av oss. Men Brasil ble bare for sterke, sier Tørlen til NTB. I morgen møter de kinesiske Ji og Wang i taperrunden.

KNEPENT TAP: Tarjei Skarlund og Jørre Kjemperud tapte 12-15 i siste sett. Foto: SCANPIX
KNEPENT TAP: Tarjei Skarlund og Jørre Kjemperud tapte 12-15 i siste sett. Foto: SCANPIX Vis mer

World Tour fortsetter i Zagreb neste uke.

• Her finner du alle resultatene fra turneringen

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling