Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandvolleyjentene mot innevolleyjentene

I dag skulle det avgjøres hvem som er best til å spille volleyball. Dagbladet.no var med.

(Dagbladet.no): De norske sandvolley-jentene lot bikinien ligge igjen på stranda, og møtte godt kledt til møtet med innendørs-landslaget i Oslo. Kampen i Domus Athletica skulle bevise hvem som var best. Og det var en jevn og god kamp, som til slutt ble avgjort av hastighet og server.

For sandvolleyjentene ble servet i senk av tente landslagspillere. Kampen endte 3-1 i favør innendørsjentene.

Raskere enn vanlig

- Dette gikk veldig mye fortere enn jeg er vant til. Og så er det innmari folksomt på banen, sier sandvolley-stjerna Nila Håkedal til Dagbladet.no.

Hun trives åpenbart best med sand mellom tærne, men fikk trent noen dager innendørs sammen med landslaget og de øvrige sandvolley-profilene. Til våren skal hun sammen med Kristine Wiig prøve å hevde seg i verdensserien.

- Vi har trent ekstra mye i høst, og skal klare å hevde oss godt. Målet er først og fremst å henge med i hovedrunden av verdensserien, sier Nila Håkedal.

Satser innendørs

Det norske innendørslandslaget har nesten ikke vært i aktivitet de siste par årene. Nå skal Norges Volleyballforbund satse hardere også på disse jentene. Første utfordring er VM-kvalifisering til våren.

SHOW: Nila Håkedal og de andre sandvolleyjentene strålte under kampen mot innelandslaget. Men innespillerne ble til slutt for gode. FOTO: EIRIK HELLAND URKE
SHOW: Nila Håkedal og de andre sandvolleyjentene strålte under kampen mot innelandslaget. Men innespillerne ble til slutt for gode. FOTO: EIRIK HELLAND URKE Vis mer

- Det var dritartig å spille mot sandvolley-jentene. Laget fungerte utrolig godt sammen, og jeg tror vi kan gjøre det godt som lag framover. Men noe VM har vi ikke forhåpninger om ennå, sier innendørsspilleren Maria Moen.

Ingrid Tørlen
VANT:</B> Maria Moen og innelandslaget.
Ingrid Tørlen
Kathrine Maaseide
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media