Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sandvolleyjentene tapte bronsekamp

USAs OL-mestere ble for sterke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nila Håkedal og Ingrid Tørlen måtte nøye seg med fjerdeplass i verdensseriefinalen i Thailand. Igjen ble de amerikanske OL-mestrene for sterke.

Misty May-Treanor og Kerri Walsh vant kampen om 3. plass i to strake sett, 21-15 og 21-13. Kampen var over etter bare 37 minutter.

Det var tredje gang på en drøy uke at May-Treanor og Walsh beseiret de norske sandvolleyballstjernene. Forrige uke vant de så vidt i en spennende semifinale, og de gjentok bedriften i 4. runde i Phuket-turneringen. Søndag ødela de igjen for de norske.

Håkedal og Tørlen greide ikke å sikre ny pallplassering, men fjerdeplass er deres nest beste plassering noensinne i verdensserien. De har med sin sterke sesongavslutning tatt steget helt opp blant eliten.

Det ble kinesisk triumf i Phuket. Xue Chen og Zhang Xi vant en helkinesisk finale mot Tian Jia og Wang Jie.

Håkedal og Tørlen avslutter sesongen som nummer åtte på verdensrankingen.

(NTB)

GOD SESONG: Nila Håkedal og Ingrid Tørlen greide ikke å sikre ny pallplassering i Thailand, men fjerdeplass er deres nest beste plassering noensinne i verdensserien. De har med sin sterke sesongavslutning tatt steget helt opp blant eliten. Foto: Aleksander Nordahl
GOD SESONG: Nila Håkedal og Ingrid Tørlen greide ikke å sikre ny pallplassering i Thailand, men fjerdeplass er deres nest beste plassering noensinne i verdensserien. De har med sin sterke sesongavslutning tatt steget helt opp blant eliten. Foto: Aleksander Nordahl Vis mer