Sånn føles det å vinne Old Firm

Rogne stor i Celtic-forsvaret da Rangers fikk bank.

TOMÅLSHELT: Samaras bykset over reklameskiltene for å feire med fansen etter å ha satt inn 1-0 etter håpløst keeperspill. Foto:  REUTERS/Russell Cheyne (
TOMÅLSHELT: Samaras bykset over reklameskiltene for å feire med fansen etter å ha satt inn 1-0 etter håpløst keeperspill. Foto: REUTERS/Russell Cheyne ( Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thomas Rogne fikk en kjempestart på det nye året da han hjalp Celtic til 2-0-seier over Rangers i Old Firm-derbyet søndag.

Rogne var med på å gjøre livet surt for Rangers-spissene da Celtic økte til fire poengs luke på tabelltopp, riktig nok med to kamper mer spilt. Dagens mann var greske Georgios Samaras, som scoret begge målene og holdt på å fullføre ekte hattrick på overtid.

- Jeg kan ikke sette fingeren på en eneste ting, sier Celtic-manager Neil Lennon, som også skryter av Rogne og resten av forsvaret.

- Vi sto imot, og forsvarsfireren var fantastisk. Etter hvert fikk også midtbanen tak på kampen og dominerte. Samaras var utsøkt.

Etter en målløs time tok Celtic ledelsen da Samaras fikk kontroll over et langt framspill og tok ballen rundt keeper McGregor før han sendte den i tomt mål. Han måtte tåle gult kort for overdreven feiring.

Åtte minutter senere doblet Samaras ledelsen på straffespark etter at han selv ble felt av Bougherra.

Rangers greide aldri å komme inn igjen i kampen, og i tredje overtidsminutt måtte McGregor ta fram sitt beste for å nekte Samaras et tredje mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer