Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Sånn går det når du slår på betong»

NEWCASTLE (Dagbladet): For første gang i Ole Klemetsens karriere har en motstander klart å stoppe seg sjøl. Danny Juma fra Belfast sto for bragden, og han klarte det ved å slå skulderen ut av ledd i løpet av 59 sekunder.

- Sånn går det når du slår på betong, sier Lukkøye.

En grei oppsummering av gårsdagens ikke-fight i Newcastle. For Danny Juma, som prøvde på en vill sving til ribbeina, ødela skulderen i slaget.

Da han snudde ryggen til Lukkøye med et ansikt fullt av smerte, var det over.

I en måned har Ole Klemetsen trent seg opp til denne kampen. Regninga, som betales av TV1000, beløper seg til over ett hundre tusen norske. Men som Steffen Tangstad sa til Dagbladet i går kveld - «slikt kan skje i boksing».

Ny match

Det viktigste for Lukkøye nå er at han holder seg i orden fram til neste kamp - 13. mars i Manchester.

- Det eneste som er positivt med dette er at det ikke skjedde meg, sier Lukkøye. - Ellers er alt bare skitt. For når du har bygd deg opp til en kamp trenger du å få overskuddet ut av systemet.

- Istedenfor å bokse må jeg bruke denne søndagen til å trene meg helt tom.

Men:

- Jeg må ikke henge med hodet, fortsetter Ole Klemetsen. - Jeg har nye og større oppgaver foran meg. Og derfor tar jeg ikke mer enn et par dager fri fra strengt kosthold og trening.
- I Manchester om en måned skal jeg være enda bedre.

Liten tur hjemom

I går kveld var Lukkøye lei av å være i England. Og i dag reiser han hjem til Stavanger. Men allerede om ei uke må han være tilbake på et gym hvor det er tillatt å utøve det yrket han har valgt.

Da lukter det England igjen.

- England eller Amerika, sier Steffen Tangstad. - Jeg reiser til USA i morgen for å sjekke ut et par ting, og det kan fort ende opp med at Ole forbereder seg til neste kamp der borte.

- Vi har vunnet for pokker - vi må da være glade, sa pappa Big-John i går.

<B>VASKEBRETT: </B> Disse magemusklene stoppet Danny Juma, påstår Ole Klementsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media