Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sånn gikk det da OL-deltakeren ble sittende fast på toalettet

- Døra gikk i lås.

 MÅ BYTTES:  Mens amerikaneren Johnny Quinn sto i dusjen på sitt hotellrom i Sotsji, gjorde låsen på døra som den selv ville. Det endte med at 30-åringen slo seg ut. Foto: Johnny Quinn / Twitter
MÅ BYTTES: Mens amerikaneren Johnny Quinn sto i dusjen på sitt hotellrom i Sotsji, gjorde låsen på døra som den selv ville. Det endte med at 30-åringen slo seg ut. Foto: Johnny Quinn / Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mens den amerikanske bobstjernen Johnny Quinn sto i dusjen på sitt hotellrom i Sotsji, gjorde låsen på døra som den selv ville.

Det endte med at den tidligere NFL-spilleren måtte bruke muskler for å komme seg ut.

- Jeg tok en dusj, og døra gikk i vranglås, tvitret den amerikanske OL-deltakeren.

- Uten telefon til å ringe etter hjelp brukte jeg starttreningen til å slå meg ut, la han til med hashtag #SochiJailBreak.

Tweeten og bildet av den smadra døra er delt over 7000 ganger - og er nok underholdende med tanke hvor mye annet rart som har kommet fra Sotsji med tanke på hotellrommene og særlig toalettene.

Det er første gang at Quinn deltar i OL.

30-åringen er tidligere NFL-spiller i amerikansk fotball for Buffalo Bills og Green Bay Packers. Etter toalettdør-smadringen skal han nå fokusere på å bruke musklene på å dytte i gang boben raskest mulig.


Hele Norges coronakart