Sånn gikk det sist

  • Norge har aldri spilt offisielle landskamper mot verken Ukraina eller Armenia. Ukraina var nær plass i sommerens EM-sluttspill, men ble slått ut av Slovenia i den siste kvalikk-kampen. Armenia var i samme EM-gruppe som Ukraina, og havnet nest sist der. Laget hadde flere sterke resultater, og tapte bare 2-3 for Frankrike hjemme, der de også spilte uavgjort både mot Ukraina og Island. Laget er langt fra noe kasteball.
  • Norge møtte Polen sist i VM-kvalikken i 1993. Den gangen vant vi 1-0 hjemme, og sikret puljeseieren med 3-0 borte i Poznan. Polen ble nummer tre, bak England og Sverige i EM-kvalifiseringen som ble avsluttet i høst.
  • Hviterussland var i Norges pulje til EM-kvalifiseringen i 1994/95. Geir Frigård sikret 1-0 seier til Norge på Ullevaal, mens laget vant enklet 4-0 i Minsk. Dette er de eneste kampene Norge har spilt mot hviterusserne.
  • Norge har ikke vært i gruppe med Wales siden EM-kvalikken foran EM i 1984. Norge tapte den gang 1-0 på bortebane, og spilte 0-0 hjemme. Norge kjørte over Wales i lagenes siste møte, da Norge vant 3-1 i Cardiff under oppkjøringen til VM i 1994.