Sånn knuste Thor alle

Se bildene fra Hushovds superspurt!

(Dagbladet.no): Thor Hushovds siste 100 meter på dagens vinneretappe i Tour de France var som tatt ut av spurt-læreboka.

Opptrekket til Mark Renshaw var perfekt, Hushovd skjøt ut bak ryggen til australieren, og de siste meterne inn mot mål var det ingen som kunne stå i mot nordmannens kjempekrefter.

- Det var en stor spurt, og jeg følte meg veldig sterk i avslutningen. Nå kommer det til å bli moro i dagene som kommer, sa Thor Hushovd etter løpet.

Bildene fra ettermiddagen i Saint-Brieuc viser hvordan det blir «moro» av Thor-suksess i Touren.

JUBLET ETTER HVERT: Thor Hushovd var ikke sikker på at han hadde vunnet, og turde ikke trille over målstreken med armene over hodet. Men snart skjønte han hva han hadde gjort. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
JUBLET ETTER HVERT: Thor Hushovd var ikke sikker på at han hadde vunnet, og turde ikke trille over målstreken med armene over hodet. Men snart skjønte han hva han hadde gjort. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
Sånn knuste Thor alle
STORFORNØYD: Etter en trøblete oppladning til årets Tour, og med penicillin i kroppen, sto Thor Hushovd likevel øverst på pallen i ettermiddag.
ETTER DEN SURE SVIE? Thor Hushovd gratuleres etter den enorme innspurten.