Sånn skal England stoppe Suarez: «Hiss ham opp». «Ikke vær Norwich»

Gode råd er dyre.

SKJEBNEKAMP: Verken Uruguay eller England har råd til å tape i dag og i England er det klart hva som skal til for å seire. Luis Suarez må stoppes. Foto: NTB Scanpix / The Telegraph
SKJEBNEKAMP: Verken Uruguay eller England har råd til å tape i dag og i England er det klart hva som skal til for å seire. Luis Suarez må stoppes. Foto: NTB Scanpix / The Telegraph Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg kampen i VM direkte fra 21.00

(Dagbladet): Etter at begge lagene tapte sin første kamp i gruppe d, er situasjonen veldig enkel for både Uruguay og England.

Skal drømmen om åttedelsfinale og sluttspill leve videre må dagens kamp etter alle solemerker vinnes.

Må temmes For Englands del handler veldig mye om én ting. Hvordan de skal temme Luis Suarez.

Liverpool-spissen kan se tilbake på en fantastisk sesong i den røde drakten. 31 mål på 33 Premier League-kamper, og utmerkelsen som årets spiller. Det er ikke rart engelskmennene er engstelige for hva han kan finne på i dag.

Og naturlig nok er det heller ingen mangel på gode og kreative forslag til hvordan Roy Hodgson skal stoppe stjernespissen.

- Kommer til å skape trøbbel Chelsea-manager Jose Mourinho sier ifølge The Telegraph at engelskmennene må være ekstra oppmerksomme på 27-åringens evne til å framprovosere et straffespark. I nesten hvilken som helst situasjon.

- De (England) kjenner Uruguay godt, og spesielt Suarez. De vet hvilke utrolige kvaliteter han har. De vet også at han kan skaffe straffespark der ingen andre kan, men jeg tror han kommer til å skape trøbbel, sier Mourinho.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer