SKJEBNEKAMP: Verken Uruguay eller England har råd til å tape i dag og i England er det klart hva som skal til for å seire. Luis Suarez må stoppes. Foto: NTB Scanpix / The Telegraph
SKJEBNEKAMP: Verken Uruguay eller England har råd til å tape i dag og i England er det klart hva som skal til for å seire. Luis Suarez må stoppes. Foto: NTB Scanpix / The TelegraphVis mer

Sånn skal England stoppe Suarez: «Hiss ham opp». «Ikke vær Norwich»

Gode råd er dyre.

Følg kampen i VM direkte fra 21.00

(Dagbladet): Etter at begge lagene tapte sin første kamp i gruppe d, er situasjonen veldig enkel for både Uruguay og England.

Skal drømmen om åttedelsfinale og sluttspill leve videre må dagens kamp etter alle solemerker vinnes.

Må temmes For Englands del handler veldig mye om én ting. Hvordan de skal temme Luis Suarez.

Liverpool-spissen kan se tilbake på en fantastisk sesong i den røde drakten. 31 mål på 33 Premier League-kamper, og utmerkelsen som årets spiller. Det er ikke rart engelskmennene er engstelige for hva han kan finne på i dag.

Og naturlig nok er det heller ingen mangel på gode og kreative forslag til hvordan Roy Hodgson skal stoppe stjernespissen.

- Kommer til å skape trøbbel Chelsea-manager Jose Mourinho sier ifølge The Telegraph at engelskmennene må være ekstra oppmerksomme på 27-åringens evne til å framprovosere et straffespark. I nesten hvilken som helst situasjon.

- De (England) kjenner Uruguay godt, og spesielt Suarez. De vet hvilke utrolige kvaliteter han har. De vet også at han kan skaffe straffespark der ingen andre kan, men jeg tror han kommer til å skape trøbbel, sier Mourinho.

Portugiseren, som i likhet med Suarez kan se tilbake på en meget god sesong selv om ligatittelen glapp, forteller videre at han gleder seg stort til kveldens match.

- Det er en stor kamp. Jeg gleder meg ekstra til denne, fordi det er nesten som en utslagskamp. Taperen her er i praksis ute. Det er to gode lag, og forventningene mine er veldig høye.

«Ikke vær Norwich» Det kan riktignok se ut som om The Telegraphs sportsredaksjon ikke helt stoler på at landslagssjef Hodgson har stålkontroll på den uruguayanske urokråka.

De har derfor satt sammen sitt eget sett med råd for hvordan han skal stoppes. Mer eller mindre seriøse sådane (se bildet).

«Parker bussen», «be ham høflig om å stoppe», «hiss ham opp» og «ta sikte på meniskene» er bare noen av de velmenende rådene fra blekka.

Og sist, men ikke minst: «ikke vær Norwich».

Følg kampen i VM direkte fra 21.00