Sånn skal Norge ta seg til EM om tre år

Spillerne har planen klar.

SETT BALLEN I MÅL: De norske spillerne er klare på hvertfall en ting: Vi har ikke scoret på mange nok av sjansene våre, slik Thorstein Helstad gjorde det etter 90 sekunder i går.Foto: Øistein N. Monsen/Dagbladet
SETT BALLEN I MÅL: De norske spillerne er klare på hvertfall en ting: Vi har ikke scoret på mange nok av sjansene våre, slik Thorstein Helstad gjorde det etter 90 sekunder i går.Foto: Øistein N. Monsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ULLEVAAL (Dagbladet.no): Norges VM-sjanser er ennå ikke helt forsvunnet, fortsatt eksisterer muligheten for at en rekke resultater går vår vei og sender oss til Sør-Afrika.

Men det skal selvfølgelig mye til. Derfor har de norske spillerne god grunn til å rette blikket mot neste kvalik. Uavhengig av hvem som trener laget, hva må bli bedre for at Norge skal ta seg til EM i Ukraina/Polen?

- Vi må bli mye mer stabile på et høyere nivå. Det er ikke bra at det svinger så fælt som det gjorde fra Skottland til Island, på under en måned. Det er irriterende. Det er soleklart at vi må stabilisere oss nærmere maksnivået, sier kaptein Brede Hangeland, og får støtte av Bjørn Helge Riise.

- Kvaliteten har vi, det gjelder bare å få den ut. Alle må prestere på sitt høyeste nivå i hver eneste kamp, jeg tror det er der nøkkelen ligger, sier yngstebror Riise.

- Hva blir den viktigste lærdommen fra å ha mislyktes denne gang?

- Er det nå jeg skal si ingen kommentar, jeg har lært meg det.... Vi må vel lære å roe oss ned til tider. Vi fyker fram med alle og får stygge kontringer imot, vi må lære oss å variere mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer