Sånn vinner klubben din tre år på rad

FC Show har planen klar. Stem på klubben i ditt hjerte!

GODE PÅ FEIRING: FC Show (Siddis Sportsklubb) feiret både plassen i femtedivisjon og seier i Klubben i mitt hjerte i 2009. Her representert av blant andre Mentor Muller (f.h.), Diego Maradona (?), Øyvind Sørensen, Mike McNeil, Christian Hauge, Isaias Hakin, Shpetim Muller og Roger Eriksen.
Foto: FC Show
GODE PÅ FEIRING: FC Show (Siddis Sportsklubb) feiret både plassen i femtedivisjon og seier i Klubben i mitt hjerte i 2009. Her representert av blant andre Mentor Muller (f.h.), Diego Maradona (?), Øyvind Sørensen, Mike McNeil, Christian Hauge, Isaias Hakin, Shpetim Muller og Roger Eriksen. Foto: FC Show Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Avstemningen i Klubben i mitt hjerte er bare to dager gammel, men nok en gang viser tidligere sluggere at de har onde hensikter også i år.

Siddis Sportsklubb, eller FC Show, som de også er kjent som, har vunnet to år på rad. I år vil de igjen kjempe i toppen i klassen for fleridrettslag under 500 medlemmer.

Og oppskriften på trippelen er klar:

- Vi går til venner og kjente, og jobber hardt på Facebook. Det som gjelder er å få med hele klubben til å stemme, man må mase litt, sier altmuligmann Morten Hagen Storli til Dagbladet.

To seire på rad har også betydd to gode premier på rad, og utstyrsmidler er sårt tiltrengt i en klubb der påkledning ikke akkurat er det minst viktigste.

- Vi har jo et amerikansk fotballag, cheerleading, og et håndballag som spiller i skjørt. I tillegg kommer innebandy, fotball og rugby, så disse pengene har blitt vel brukt, sier Hagen Storli.

Nå tror han Siddisene har mulighet til å ta seier nummer tre på rad.

- Det spørs hvor mye folk er villig til å ofre for å vinne, men vi bør ha en god sjanse. Det blir spennende, sier altmuligmannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer