GODE PÅ FEIRING: FC Show (Siddis Sportsklubb) feiret både plassen i femtedivisjon og seier i Klubben i mitt hjerte i 2009. Her representert av blant andre Mentor Muller (f.h.), Diego Maradona (?), Øyvind Sørensen, Mike McNeil, Christian Hauge, Isaias Hakin, Shpetim Muller og Roger Eriksen.
Foto: FC Show
GODE PÅ FEIRING: FC Show (Siddis Sportsklubb) feiret både plassen i femtedivisjon og seier i Klubben i mitt hjerte i 2009. Her representert av blant andre Mentor Muller (f.h.), Diego Maradona (?), Øyvind Sørensen, Mike McNeil, Christian Hauge, Isaias Hakin, Shpetim Muller og Roger Eriksen. Foto: FC ShowVis mer

Sånn vinner klubben din tre år på rad

FC Show har planen klar. Stem på klubben i ditt hjerte!

(Dagbladet): Avstemningen i Klubben i mitt hjerte er bare to dager gammel, men nok en gang viser tidligere sluggere at de har onde hensikter også i år.

Siddis Sportsklubb, eller FC Show, som de også er kjent som, har vunnet to år på rad. I år vil de igjen kjempe i toppen i klassen for fleridrettslag under 500 medlemmer.

Og oppskriften på trippelen er klar:

- Vi går til venner og kjente, og jobber hardt på Facebook. Det som gjelder er å få med hele klubben til å stemme, man må mase litt, sier altmuligmann Morten Hagen Storli til Dagbladet.

To seire på rad har også betydd to gode premier på rad, og utstyrsmidler er sårt tiltrengt i en klubb der påkledning ikke akkurat er det minst viktigste.

- Vi har jo et amerikansk fotballag, cheerleading, og et håndballag som spiller i skjørt. I tillegg kommer innebandy, fotball og rugby, så disse pengene har blitt vel brukt, sier Hagen Storli.

Nå tror han Siddisene har mulighet til å ta seier nummer tre på rad.

- Det spørs hvor mye folk er villig til å ofre for å vinne, men vi bør ha en god sjanse. Det blir spennende, sier altmuligmannen.

Det er imidlertid Høken Hovedlaget som har tatt en foreløpig ledelse i klassen for fleridrettslag under 500 medlemmer, med Oldenborg Idrætts Selskab hakk i hæl.

I klassen for Fleridrettslag over 500 medlemmer har seiersgrossisten Fram tatt kommandoen, nærmest som vanlig, men i år får de konkurranse av Sjetne og Jølster, som foreløpig har inntatt de neste plassene.

Vålerenga og Rosenborg kjemper i år igjen, og som i Tippeligaen, en hard kamp om topplassen i klassen for spesialidrettslag over 100 medlemmer. Lille Flisbyen er nummer tre i den gruppa akkurat nå. I lillesøsterklassen for spesialidrettslag under 100 medlemmer, er det Haugaland Fotballklubb som har tatt kommandoen.

Stavanger Cheersport Klubb leder an i klassen for bedriftsidrettslag, men i denne klassen er det spesielt jevnt.

Uansett, det er foreløpig avgitt i underkant av 20 000 stemmer, og med tanke på at slusene er åpne til 19. november, er ingenting avgjort. I fjor kom det inn godt over 100 000 stemmer totalt.