Sanne kan bli Brann-spiller

Vikings Tom Sanne vurderer å flytte til Bergen til vinteren. Da er det bare som er aktuell som klubb for bosman-spilleren.

Tom Sanne har kontrakt med Viking ut denne sesongen. Han er enig med klubben om betingelsene for en forlenget kontrakt, men vurderer også å fullføre utdannelsen ved Handelshøyskolen i Bergen.

- Jeg er enig med Viking om det økonomiske, men hvis jeg bestemmer meg for å satse for fullt på skolen allerede til vinteren, må jeg flytte til Bergen. Da er det kun spill for Brann som er aktuelt. Kontakter de meg, kommer jeg helt klart til å høre på dem. Å fullføre Handelshøyskolen og spille for Brann samtidig, ville ikke vært å forakte, sier 28-åringen til Bergens Tidende.

Tom Sanne gikk på Handelshøyskolen i 1998, og trente da med Brann. Han fikk ingen kontrakt med bergensklubben, og da tilbudet kom fra Viking flyttet han hjem til Stavanger. Nå ligger veien åpen for en retur til Bergen. Brann-trener Teitur Thordarsson ble først oppmerksom med Tom Sannes planer i går kveld, men er umiddelbart positiv til nyheten:

- Det var nytt for meg at han kan være på vei til Bergen. Han spiller fast, og det er ikke tvil om at han er en god spiller. For oss vil han være veldig interessant, sier islendingen.

(Dagbladet.no)

BLIR BERGENSER? Tom Sanne (t.h.) i duell med Hassan El Fakiri i Tippeligaen i fjor.