USIKKER?: Barcelona-manager Luis Enrique ble hedret av spillerne etter CL-triumfen lørdag kveld - men hovedpersonen selv er usikker på om han får lov til å fortsette. Foto: EPA/FEDERICO GAMBARINI
USIKKER?: Barcelona-manager Luis Enrique ble hedret av spillerne etter CL-triumfen lørdag kveld - men hovedpersonen selv er usikker på om han får lov til å fortsette. Foto: EPA/FEDERICO GAMBARINIVis mer

- Sannheten er at jeg ikke vet om jeg får fortsette

Luis Enrique usikker på framtida.

Barcelona - Juventus 3-1

(Dagbladet): Barcelona og manager Luis Enrique kunne juble etter 3-1-seier mot Juventus i Champions League-finalen og 45-åringen har ledet laget til seriegull, cupgull og CL-triumf i sin første sesong.

Men etter kampen overrasket Enrique med å så tvil om framtida.

- Sannheten er at jeg ikke vet om jeg får fortsette neste sesong. Denne sesongen er ikke over enda, vi har en lang natt foran oss, sier Enrique.

- Dumt Men usikkerheten får fotballekspertene til å fnyse.

- Det blir for dumt, spør du meg. Da kommer de til å slite med en de kan ansette igjen, Vi vet ikke hva som skjer i garderoben og så videre.. Men laget presterer, de har en fantastisk rekke og vinner tre titler på en måneds tid, sier Viasat-ekspert Morten Langli i kanalens studio.

- Jeg tror Barcelona vil fortsette å hente folk fra egne rekker og som er kjent med kulturen, sier Langli.

Dagbladet-kommentator Morten Pedersen mener det ikke er tvil om at Enrique er rett mann:

- Med «The Treble» bør det være slutt på spørsmålet om Luis Enrique er en god nok trener for Barcelona, skriver Morten P etter lørdagens finale.

- Under trener Luis Enrique har de utviklet en helt eksepsjonell kontringsdimensjon, utdyper Morten Pedersen.

- Takknemlig Manager Enrique benyttet også anledningen etter kampen til å rose egne spillere:

- Vi er glade. Det er en unik gruppe med spillere. Det har vært et vanskelig år, og jeg er veldig takknemlig overfor personene som har trodd på meg. Jeg trodde aldri vi ville vinne trippelen, men man prøver alltid å gjøre jobben på best mulig måte. Disse spillerne har vist at de ikke er lei av å vinne, sier Enrique.

Spanjolen tok over som Barcelona-manager i mai 2014 - men hadde en lang periode i klubben som spiller fra 1996 til 2004.

Enrique har tidligere trent Roma, Celta og Barcelonas B-lag.