NESTEN IKKE TIL Å TRO: At Liverpool skulle ha mulighet til å vinne ligagullet i år var det veldig få som trodde før sesongen. Ikke engang Liverpool-spillerne trodde på det, avslører Luis Suarez i dag. Foto: AFP /ANDREW YATES / NTB Scanpix
NESTEN IKKE TIL Å TRO: At Liverpool skulle ha mulighet til å vinne ligagullet i år var det veldig få som trodde før sesongen. Ikke engang Liverpool-spillerne trodde på det, avslører Luis Suarez i dag. Foto: AFP /ANDREW YATES / NTB ScanpixVis mer

- Sannheten er at vi er overrasket selv også

Luis Suarez om Liverpools unike mulighet.

(Dagbladet): Søndag kan Liverpool mer eller mindre avgjøre ligaen om de slår Chelsea hjemme på Anfield.

Tar Liverpool sin første Premier League-tittel, og sitt første ligamesterskap på 24 år, vil det være en av tidenes største skreller i engelsk fotball.

Bare de aller største optimistene ville trodd på det før sesongen begynte, og ingen av dem sitter i garderoben til de røde i Liverpool.

- Vinner vi tittelen vil det være noe ingen hadde trodd var mulig. Vi har gode spillere, men hvis du ser på alle spillerstallene i ligaen har vi ikke spillerne til å være helt der oppe. Sannheten er at vi er overrasket over hvor bra vi spiller, vi også, sier Luis Suarez ifølge The Guardian.

Ungt blod Liverpool, som endte på sjuendeplass i ligaen i fjor, har lykkes spektakulært med et lag bestående av lite meritterte spillere.

Unggutter som Raheem Sterling, Coutinho og Jon Flanagan har hatt sensasjonelle sesonger, samtidig som de margianlt eldre spillerne Joe Allen, Jordan Henderson og Daniel Sturridge har levert mer enn noen kunne forvente.

I spann med veteraner som blant andre Steven Gerrard og Martin Skrtel har manager Bredan Rodgers funnet den perfekte miksen uten at pundene har fått vinger ut av Anfield.

- Vi har gode spillere som viser hvorfor de er i Liverpool, og det er utrolig at vi i England er i denne posisjonen med så små investeringer. Chelsea, Manchester City og Arsenal, ja til og med Tottenham, har brukt en milliard. Det ville være utrolig om vi vant, sier Suarez, som selv ble forsøkt hentet til Arsenal for drøyt 400 millioner kroner i fjor sommer.

Lys framtid Og nettopp alderen på mange av nøkkelspillerne gjør at Suarez har fått troen på at Liverpool også kan lykkes på den aller største scenen når de nå uansett skal ut i Champions League igjen til høsten.

- Alle de unge spillerne har spilt mye på et bra lag denne sesongen, og med et par rutinerte spillere med erfaring fra Europa kan det hjelpe oss, sier han.