Sannheten om Svennis' kontakt med Vålerenga og Rosenborg

Snakket i Stockholm i dag.

HAR GITT UT BOK  Sven-Göran Eriksson (t.v.) har samlet livet sitt mellom to stive permer. Foto: LISE ÅSERUD / NTB SCANPIX
HAR GITT UT BOK Sven-Göran Eriksson (t.v.) har samlet livet sitt mellom to stive permer. Foto: LISE ÅSERUD / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STOCKHOLM (Dagbladet): Boka «Svennis - mitt liv med fotball» har skapt betydelige overskrifter i engelske og svenske aviser.

I formiddag stilte Sven-Göran Eriksson opp på en pressekonferanse i Stockholm i anledning bokutgivelsen. 65-åringen fortalte at drømmen om ei bok ble realisert i en periode der han var uten trenerjobb.

I boka forteller han åpenhjertig om sine kvinnehistorier.

- Jeg ville at min egen sannhet skulle komme fram, fortalte han til 40-50 journalister.

Trives i 28 grader Svensken har i dag trenerjobb i den kinesiske klubben Guangzhou. Det er naturligvis milevis unna å være Englands landslagstrener, slik Svennis var fra 2001 og 2006.

Men - som han sa: «Jeg trives i 28 varmegrader.» Og kanskje nyter han en og annen biff chop suey også.

Opp gjennom åra er Svennis - som har vært i et hav av klubber - blitt koblet til trenerjobber i Norge. Da Martin Andresen var ferdig i Vålerenga etter forrige sesong, kom navnet til Svennis på banen.

Det var naturligvis en spekulasjon av den sensasjonelle sorten.

Via agenter På dagens pressekonferanse i det sentrale Stockholm benyttet Dagbladet anledningen til å spørre om de spektakulære ryktene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.