- Sannsynligvis så intelligent at han velger Oslo

«Rush» til Enga?

(Dagbladet.no): Sigurd Rushfeldt starter etter all sannsynlighet for Norge mot Moldova i morgen. Men også på klubbplan er «Rush» populær.

Etter at den tidligere TIL-spissen åpnet opp for å komme hjem til Norge fra sin tilværelse i Austria Wien, meldte Vålerenga og Rosenborg seg umiddelbart seg som potensielle lønnsbetalere.

- Ja, selvfølgelig er vi interessert i Rushfeldt. Vi har ennå ikka hatt noen diskusjon om å kjøpe ham, men selvsagt er vi interessert, sier Rune Bratseth til Adressa.

Også gamleklubben Tromsø skal være interessert i måltjuven, men Vålerengas direkør Kjetil Siem går nok lengst i å tekke landslagsspissen.

- Jeg tror mange klubber vil være uaktuelle på grunn av geografi og økonomi. Blant dem er ikke Vålerenga, sier Kjetil Siem, direktør i Vålerenga.

- Sigurd er en meget intelligent fyr. Sannsynligvis så intelligent at han kommer til å havne i Oslo, slår Siem fast.

Så får vi andre vente og se hvor smart Sigurd Rushfeldt egentlig er.

REGNER MED IQ: Kjetil Siem og Vålerenga regner med at Sigurd Rushfeldt er smart nok til å velge Oslo og Vålerenga. Foto: Scanpix
REGNER MED IQ: Kjetil Siem og Vålerenga regner med at Sigurd Rushfeldt er smart nok til å velge Oslo og Vålerenga. Foto: Scanpix Vis mer