Sanremo-vinner sjokkert over Kristoff-svikt

- Like før mål døde han bare.

SIKKER PÅ KRISTOFF-SEIER: Vinneren av Milano-Sanremo, tyske John Degenkolb, fikk seg en overraskelse da han hentet igjen Alexander Kristoff på oppløpet. Foto: AP Photo/Daniel Dal Zennaro, Ansa
SIKKER PÅ KRISTOFF-SEIER: Vinneren av Milano-Sanremo, tyske John Degenkolb, fikk seg en overraskelse da han hentet igjen Alexander Kristoff på oppløpet. Foto: AP Photo/Daniel Dal Zennaro, Ansa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANREMO (Dagbladet): Alt lå til rette for at Alexander Kristoff på mesterlig vis skulle ta sin andre strake seier i et av verdens største endagersritt, Milano-Sanremo søndag.

Nordmannen ledet med under 50 meter igjen og så ut til å ha seieren inne. Men like før målstreken snek tyske John Degenkolb seg foran og snøt Kristoff for triumfen.

- Med 50 meter igjen var jeg helt sikker på at jeg ikke kom til å slå Kristoff. Han starter utrolig sterkt, men like før målstreken døde han bare, sier Degenkolb.

Kristoff selv sier han ikke kunne gjort noe annerledes etter at hjelperytter Luca Paolini ikke hadde mer krefter igjen på oppløpet.

- Jeg visste at jeg ikke måtte gå for tidlig, men Paolini orket ikke mer og da måtte jeg bare starte tidlig. Det ble litt for langt dessverre, sa Kristoff til Dagbladet mens han hang over styret og forsøkte å få pusten tilbake etter kraftanstrengelsen.

- Er du fornøyd?

- Nja. Jeg vet at jeg kunne vunnet her, men sånn er det. Årets utgave ble ganske lik som den i fjor da jeg vant, men i år holdt det ikke helt inn dessverre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.