«Santiago Bernabeu Microsoft» kan nå bli en realitet

Bill Gates vil finansiere oppussingen av Reals storstue.

<strong>NAVNEBYTTE PÅ GANG?:</strong> Ifølge spanske El Confidencial, skal Bill gates være i forhandlinger med Real Madrid når det kommer til finansiering av den planlagte oppusingen av Santiago Bernabeu. Foto: NTB / Scanpix
NAVNEBYTTE PÅ GANG?: Ifølge spanske El Confidencial, skal Bill gates være i forhandlinger med Real Madrid når det kommer til finansiering av den planlagte oppusingen av Santiago Bernabeu. Foto: NTB / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Økonomien til den spanske hovedstadsklubben Real Madrid, er i stor grad bygget på kortsiktige lån og gjeld i milliardklassen.

Likevel har klubbens president, Florentino Perez, nå lagt planer om å totalrenovere lagets hjemmearena, Santiago Bernabeu.

Hjelp fra uventet hold I den spanske pressen blir det stilt mang et spørsmål om hvordan «Los Blancos» skal ha råd til dette, men nå kan det se ut som om hjelpen skal komme fra uventet hold. Microsoft og Bill Gates.

Det er den spanske avisa El Confidencial som i dag skriver at amerikaneren er i ferd med å bli en viktig støttespiller for Carlo Ancelotti, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og resten av stjernegalleriet.

Ifølge avisa skal ryktene ha blitt bekreftet av flere kilder innad i klubben.

Varme ord om Gates Forhandlingene skal være i startfasen, og det er ikke ventet at Perez vil fatte en endelig beslutning før til sommeren. Han har likevel aldri lagt skjul på hva han tenker om Microsoft og Gates.

- De er et verdensledende selskap der solidariteten alltid står i fokus. Deres gründer, Bill Gates, er en foregangsmann på det området med sitt engasjement og sin generøsitet, har presidenten sagt tidligere.

Og Gates, som er hovedaksjonær i Microsoft med 4,8 prosent av aksjene, har også tidligere vært involvert i Real Madrid. Ved en tidligere anledning skal han ha donert 8,5 millioner kroner til Real Madrid Foundation som jobber med sosiale og idrettsrelaterte prosjekter.

<strong>STJERNEGALLERI:</strong> Cristiano Ronaldo er bare en av stjernene som kan kalle Santiago Bernabeu sitt «hjem». Skulle det vise seg at Bill Gates og Microsoft kommer på banen, kan det hende portugiseren må foreta en adresseendring. Foto: AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO
STJERNEGALLERI: Cristiano Ronaldo er bare en av stjernene som kan kalle Santiago Bernabeu sitt «hjem». Skulle det vise seg at Bill Gates og Microsoft kommer på banen, kan det hende portugiseren må foreta en adresseendring. Foto: AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer