Santos føler seg lurt av Barcelona etter Neymar-overgang

- Vi forstår ikke uttalelsene.

YNDLING:  Neymar er ekstremt populær i hjemlandet Brasil.  Alle kjemper om en bit av supertalentet. Foto: Sebastião Moreira / EPA / NTB Scanpix
YNDLING: Neymar er ekstremt populær i hjemlandet Brasil. Alle kjemper om en bit av supertalentet. Foto: Sebastião Moreira / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Neymar ble en av sommeren store overgangen da han ble klar for Barcelona.  Den brasilianske unggutten, som var med å vinne prøve-VM i sommer, skal ha kostet Barcelona 376 millioner kroner.

Det er bare et problem.

Santos føler seg snytt for over  halve overgangssummen, skriver Globoesporte.

Santos har sendt et brev til Barcelona hvor de krever svar. I brevet spør klubben hvorfor Barcelonas visepresident, Josep Bartomeus,  hevder offentlig at Barcelona betalte  57 millioner euro for Neymar, når de bare har sett 17 milloner euro av dem.

Neymar var deleid av DIS-konsernet da han spilte i Santos. DIS eide 40 prosent av Neymar, og har krav på like mange prosent av overgangssummen. Ifølge Globoesporte føler DIS at Barcelona holder tilbake informasjon om hvor dyr Neymar egentlig var, og  krevet at Santos tar tak.

I brevet påstår ledelsen i Santos også at Barcelona holder tilbake informasjon.

- Vi verdsetter det gode samarbeidet vi har, men vi forstår ikke uttalelsene til Bartomeus, skriver Santos i brevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer