Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Santos saksøker for å få alle dokumenter i Neymar-overgangen

Fikk bare 142 av summen på 477 millioner kroner.

ETTERLYSER DOKUMENTER: Neymar gikk i fjor fra klubben Santos til Barcelona for 477 millioner kroner, men bare 142 av dem gikk til klubben. Nå ber de om å få se alle dokumentene i saken. Foto: REUTERS/Albert Gea
ETTERLYSER DOKUMENTER: Neymar gikk i fjor fra klubben Santos til Barcelona for 477 millioner kroner, men bare 142 av dem gikk til klubben. Nå ber de om å få se alle dokumentene i saken. Foto: REUTERS/Albert Gea Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Santos fikk bare 142 millioner kroner da Neymar gikk til Barcelona i fjor sommer. Den brasilianske fotballklubben krever å få vite hvor de resterende 579 millionene ble av.

Barcelona har innrømmet at hele Neymar-overgangen kostet 721 millioner kroner (86,2 millioner euro), men at overgangsbeløpet «bare» var 477 millioner kroner.

142 millioner gikk til Santos, resten ble betalt til Neymars far.

Santos har nå bestemt seg for å gå til søksmål for å få tilgang til samtlige dokumenter som har med overgangen å gjøre for å få vite hvor alle pengene tok veien.

Neymar er regnet som et av de største unge talentene i verden, og det beløpet Santos ble sittende igjen med etter overgangen til Barcelona, er som småpenger å regne.

Tidligere Barcelona-president Sandro Rosell sa opp på dagen i januar etter at det ble stilt spørsmål rundt overgangen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!