Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bråket mellom Joe Gomez og Raheem Sterling

Sår i ansiktet etter krangel med Sterling

Liverpool-forsvareren Joe Gomez skal ha pådratt seg et sår i den mye omtalte krangelen med Raheem Sterling, som er vraket fra Englands neste landskamp.

TYDELIG SPOR: Liverpool-spiller Joe Gomez under dagens England-trening. Foto: NTB/Scanpix
TYDELIG SPOR: Liverpool-spiller Joe Gomez under dagens England-trening. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

De engelske landslagsspillerne kom i håndgemeng i toppkampen mellom Liverpool og Manchester City i helgen. Selv om de har skværet opp, ble Sterling straffet av den engelske landslagsledelsen for sin oppførsel.

Gomez slapp unna straff, men kom ikke uskadd fra krangelen, noe såret han hadde på tirsdagens trening var et bevis på.

England-trener Gareth Southgate forklarte avgjørelsen om bare å straffe Sterling på en pressekonferanse:

- Raheem forklarte i går at følelsene hans løp løpsk. Det samme gjaldt ikke for Joe (Gomez), sa Southgate etter tirsdagens trening.

Landslagssjefen vil ikke gå nærmere inn på detaljene om krangelen, men understreker at det ikke er noen problemer innad i troppen.

- Jeg elsker alle spillerne mine. Vi er som en familie, og alle familier har uenigheter. Vi er en samlet gruppe, og nå skal vi fokusere på fotballen.

Sterling kom med en beklagelse på sin Instagram-konto og skal også ha skværet opp med Gomez etter å ha beklaget personlig til Liverpool-stopperen.

- Joe og jeg har snakket sammen, funnet ut av ting og har lagt saken bak oss, skrev Sterling.

England trenger ett poeng fra de to gjenværende kvalifiseringskampene for å bli EM-klar. Det kan de få uten Sterling mot Montenegro på torsdag, eller med City-stjernen mot Kosovo på mandag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media