Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sarah kan stoppe Juve-overgang

Schweinsteigers kjæreste sier nei.

|||(Dagbladet.no): Bastian Schweinsteiger er inne den siste sesongen av kontrakten med Bayern München. Det betyr at han snart kan skrive kontrakt med en ny klubb allerede i vinter.

Bayern kjemper selvsagt for å beholde landslagsspilleren, mens Real Madrid, Manchester United og Juventus skal være meget interessert i 24-åringen.

Men italienske Tuttosport hevder at sjansene til Juventus er svekket ettersom spillerens kjæreste, modellen Sarah Brandner, skal ha satt ned foten. For mens karrieren skal være på fin frammarsj i Tyskland, har hun forløpig ikke slått like klart gjennom på den internasjonale scene som kjæresten Bastian.

Juventus-president Cobolli Gigli har fått med seg bildene av Brandner, men synes likevel ikke hun bør få stoppe en eventuell overgang for Schweinsteiger.

- Jeg så bilder av henne i avisene, og jeg må si at hun er en vakker kvinne, sier Gigli i et intervju med Tuttosport.

- all respekt for kvinner, men om en kvinne er en sann følgesvenn, må hun forstå at en mann må få velge det beste i en idrettskarriere som kun varer en kort tid, mener han.

Det spørs om ikke agenten til Sarah Brandner vil mene omtrent det samme om karrieren hennes som fotomodell. Og når det er sagt - det er vel ikke utenkelig at hun også kunne klart å skape seg en karriere i Italia.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media