<strong>GULLJENTE:</strong> Sarah Louise Rung svømte inn til gull på 200 meter fri under VM i svømming for funksjonshemmede onsdag kveld. Foto: AP Photo/Alastair Grant
GULLJENTE: Sarah Louise Rung svømte inn til gull på 200 meter fri under VM i svømming for funksjonshemmede onsdag kveld. Foto: AP Photo/Alastair Grant Vis mer

Sarah Louise Rung svømte inn til VM-gull

På 200 meter fri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sarah Louise Rung svømte inn til gull på 200 meter fri under VM i svømming for funksjonshemmede onsdag kveld.

Rung er ubeseiret på distansen siden 2010, og hun forsvarte gullet fra VM i Montreal for 2 år siden. Rung tok også OL-gull på distansen i London i 2012.

Inbal Pezaro fra Israel ga henne hard kamp, men måtte ta til takke med sølvet. Spanske Teresa Perales svømte inn til bronse.

Gullet til Rung var hennes åttende gull i VM-sammenheng.

Mandag ble det bronse på Rung på 50 meter rygg i det samme mesterskapet.

Andreas Bjørnstad svømte inn til en strålende 2.-plass på 400 fri i sitt første VM. 17-åringen fra Drammen sikret med det en kvoteplass for Norge til Paralympics i Rio de Janeiro neste år.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer