<strong>GULL OG GULL:</strong> Sarah Louise Rung svømte inn til sitt annet gull på to dager under VM i svømming for funksjonshemmede. Hun gikk til topps på 50 meter butterfly. Foto: J. EKSTRÖMER / NTB scanpix
GULL OG GULL: Sarah Louise Rung svømte inn til sitt annet gull på to dager under VM i svømming for funksjonshemmede. Hun gikk til topps på 50 meter butterfly. Foto: J. EKSTRÖMER / NTB scanpix Vis mer

Sarah Louise Rung tok nytt gull i VM

På 50 meter butterfly.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sarah Louise Rung svømte inn til sitt annet gull på to dager under VM i svømming for funksjonshemmede. Hun gikk til topps på 50 meter butterfly.

Stavanger-svømmeren var 2,25 sekunder foran spanske Terasa Perales i finalen på øvelsen. Reka Kezdi fra Ungarn tok bronsen. 25-åringen var regjerende mester på distansen.

Onsdag vant hun også 200 meter fri. Torsdagens seier var hennes niende i VM-sammenheng. Mandag ble det bronse på 50 meter rygg. En uvant øvelse for den norske svømmeren.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer