Såret Cleverley: - Glad for å komme meg vekk fra negativiteten i United

Fikk gjennomgå.

PREGET: Tom Cleverley sier at tilbakemeldingene fra Manchester Uniteds tilhengere preget ham forrige sesong, men er sikker på at han vil finne tilbake til bedre form under Paul Lambert i Aston Villa. Foto: AP Photo/Juan Manuel Serrano Arce/NTB Scanpix
PREGET: Tom Cleverley sier at tilbakemeldingene fra Manchester Uniteds tilhengere preget ham forrige sesong, men er sikker på at han vil finne tilbake til bedre form under Paul Lambert i Aston Villa. Foto: AP Photo/Juan Manuel Serrano Arce/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): På overtid, og vel så det, ble det klart at Tom Cleverleys låneavtalte mellom Manchester United og Aston Villa gikk i orden.

Dermed skal 25-åringen forsøke å finne tilbake til formen på Villa Park denne sesongen. Men kanskje først og fremst selvtilliten.

For den siste tiden på Old Trafford var alt annet enn hyggelig for midtbanespilleren. Det gikk til slutt så langt at han så seg nødt til å slette Twitter-kontoen sin etter en rekke ubehagelige meldinger.

- Jeg er glad for å komme meg vekk fra noe av negativiteten. Alle fotballspillere som får kritikk fra sine egne fans kommer til å ta seg nær av det. Fotball er et spill preget av oppfatninger og meninger. Man kan ikke gjøre alle til lags, sier Cleverley ifølge The Guardian.

Sjuendeplassen i serien var selvsagt langt under pari for en klubb som Manchester United. 25-åringen er sikker på at han selv ikke var den eneste som tåle frustrasjon fra lagets tilhengere.

- Jeg var nok ikke den eneste spilleren som fikk det i fjor, og så lenge en klubb som Manchester United går uten trofeer kommer spillerne til å få kritikk.

Cleverley er likevel klokkeklar på at han har noe å bidra med for Paul Lambert denne sesongen. Det får han anledning til å vise allerede lørdag kveld da Villa gjester Anfield og Liverpool.

- Jeg har en ligatittel og 13 kamper for England. Jeg blir ikke automatisk til en dårlig fotballspiller fordi noen sier at du er det på Twitter.