Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sarkastisk Romøren slaktet forholdene

Endte på 47. plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bjørn Einar Romøren syntes det var litt for tidlig for pudderkjøring etter nesten å ha gått over ende i tilløpet. Han endte på 47. plass med 97 meter.

- Jeg pleier å kjøre på puddersnø i slutten av sesongen, ikke så tidlig om denne sesongen, sa Hosle-hopperen lett oppgitt over de håpløse forholdene.

- Jeg gjorde mitt beste hopp så langt og slo de to beste hopperne fra forrige sesong, sa Romøren sarkastisk, og la ikke skjul på at hoppingen burde vært avlyst under de ujevne forholdene.

Fjorårets suverene hopper Jakub Janda landet på 52. plass, mens Janne Ahonen, som også var ustø i tilløpet, endte på 55. plass.

En vanligvis stø hopper som Roar Ljøkelsøy hadde bare to mann bak seg resultatlisten.

Det internasjonale skiforbundet (FIS) forsvarer likevel avgjørelsen om å arrangere verdenscupåpningen.

Rennet ble stoppet etter 1. omgang på grunn av svært vanskelige forhold. Tidligere fredag ble kvalifiseringen avlyst på grunn av det dårlige været.

Men renndirektør Walter Hofer mener det var riktig å arrangere rennet.

SINT: Bjørn Einar Romøren ramlet ned litt over kulen, og var frustrert over å måtte kjøre på puddersnø så tidlig i sesongen. Foto: SCANPIX
SINT: Bjørn Einar Romøren ramlet ned litt over kulen, og var frustrert over å måtte kjøre på puddersnø så tidlig i sesongen. Foto: SCANPIX Vis mer

- I 25 år har jeg aldri sett et hopprenn hvor forholdene er like for alle deltakerne. Det er alltid noen forskjeller, sa han.

(NTB)

Hele Norges coronakart