STOPPET KAMPEN: Dommer Kristoffer Hagenes snakket lenge med fjerdedommer Per Erik Haugen på sidelinja. Foto: Skjermdump, Eurosport
STOPPET KAMPEN: Dommer Kristoffer Hagenes snakket lenge med fjerdedommer Per Erik Haugen på sidelinja. Foto: Skjermdump, EurosportVis mer

Sarpsborg - Vålerenga stoppet i flere minutter etter steinkasting

Keeper Anders Kristiansen skal ha blitt truffet.

SARPSBORG/OSLO (Dagbladet): Sarpsborg 08 gikk raskt opp i ledelsen mot Vålerenga på hjemmebane, da Sigurd Rosted satte 1-0 etter fire minutter på Sarpsborg Stadion.

Det roet seg en del etter dette, men mot slutten av omgangen slo hjemmelaget til igjen, da Anders Trondsen satte inn et vakkert mål.

Det likte Vålerenga-fansen åpenbart dårlig, og på motsatt banehalvdel ble det så kastet stein fra tribunen og mot Sarpsborg 08-keeper Anders Kristiansen.

Dommer Kristoffer Hagenes stoppet kampen i flere minutter, og snakket lenge med kampdelegat og fjerdedommer Per Erik Haugen på sidelinja, før kampen ble satt i gang igjen.

Målscorer Trondsen hadde ikke fått med seg helt hva som hadde skjedd da han snakket med Eurosport i pausen.

- Jeg fikk det ikke med meg, men det er ikke bra om det er tilfelle. Jeg håper de får tak i han som gjorde det, sa han til Eurosport i pausen.

Har identifisert steinkasteren

Speakeren på stadion skal ha bedt Vålerenga-publikummet slutte å kaste gjenstander på banen.

- Det er ubeagelig for keeperen. Det er en nesten umenneskelig å stå med hodet en vei, mens det kastes stein bak deg, sa Sarpsborg-trener Geir Bakke til Eurosport.

Vålerengas uavhengige supporterklubb, Klanen, skal ha tatt grep med en gang etter steinkastina.

- Steinkasteren er identifisert. Ikke medlem hos oss, men det er selvsagt tatt tak i. Langt utafor, dette, skrev Klanen på Twitter like etter pause.

- Man kan aldri helgardere seg mot en idiots innfall, men man kan sørge for at ingen får mulighet til å være idiot to ganger, står det videre.

Kampen kan du følge live i Dagbladets fotballstudio her.