Sarpsborg forsterker. Henter dansk keeper

Lasse Heinze skrev under i dag.

FORSTERKER:  Sarpsborg-trener Geir Bakke har fått en ny keeper. Foto: Bjørn Langsem
FORSTERKER: Sarpsborg-trener Geir Bakke har fått en ny keeper. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lasse Heinze skrev mandag under en kontrakt ut sesongen med Sarpsborg 08.

- Etter at Quentin Westberg forsvant trengte vi en keeper og da fikk vi denne muligheten. Han er en keeper med flere hundre kamper på et høyt nivå i Danmark og vi har fått gode referanser fra de danske spillerne i klubben vår. Han kommer inn og styrker spillergruppa, og vil være i en konkurransesituasjon med Duwayne Kerr, sier sportssjef Thomas Berntsen.

29-årige Heinze trente med klubben mandag.

Han har ønsket seg vekk fra den danske seriemesteren Midtjylland, hvor han har vært et tredjevalg den siste tiden.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Jeg har ikke helt fått sjansen i Midtjylland og derfor følte jeg at dette var en mulighet til å få karrieren litt i gang igjen. Det blir spennende og jeg ser fram til å ta fatt på denne nye utfordringen, sier keeperen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Sarpsborg solgte nylig keeper Quentin Westberg til franske Tours, og trenger derfor en ny utfordrer til jamaicanske Kerr.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer