Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sarpsborg satser på lykkelaget

Bytter ingen før kvaliken mot KIL i kveld. Direkte kl. 19.35.

Fredrikstad  20091106. Jubel etter at Martin Wiig (nr. fire fra venstre) ga gjestene ledelsen 1-0 i kampen mellom Fredrikstad og Sarpsborg i kvalifiseringen til neste års eliteserie i fotball fredag kveld.
Foto: Linn Cathrin Olsen / Scanpix .
Fredrikstad 20091106. Jubel etter at Martin Wiig (nr. fire fra venstre) ga gjestene ledelsen 1-0 i kampen mellom Fredrikstad og Sarpsborg i kvalifiseringen til neste års eliteserie i fotball fredag kveld. Foto: Linn Cathrin Olsen / Scanpix . Vis mer

|||• Følg kampen direkte og diskuter i vårt livestudio klokka 19.35.

(Dagbladet): I kveld klokka 19.35 spilles den første av de to kampene mellom Sarpsborg og Kongsvinger, for å avgjøre hvilket lag som får spille i tippeligaen i 2010.

Sarpsborg imponerte med å slå Fredrikstad fredag, mot de fleste forhåndstips. I kveld kommer KIL på besøk til Sarpsborg stadion.

Samme elleve
Laget blir identisk med det som slo FFK på fredag, sier hovedtrener Roar Johansen til lokalavisa sa.no.

- Alle er klare for kamp. Det er slike nyheter en trener blir ekstra glad for og det blir det samme laget som det som slo Fredrikstad. Jeg har snakket med spillerne og hvis de føler at noe ikke stemmer eller de ikke kan yte hundre prosent, så skal de si fra, sier Johansen.

Laget til Sarbosborg blir dermed følgende:
Joacim Heier, Magnar Ødegaard, Kjetil Berge, Ole Christoffer Heieren Hansen, Berat Jusufi, Tom Erik Breive, Joackim Jørgensen, Michael Røn og Bjørnar Johannessen

Optimisme i KIL
Kongsvinger-trener Øyvind Eide er optimist foran ukas avgjørende kvalifiseringskamper.

- Sjansene for å rykke opp har nok økt. Et eliteserielag over to kamper er og skal være vanskeligere enn å møte et 1. divisjonslag, sier Eide til lokalavisa glomdalen.no.

Han mener laget gjorde det meste riktig da de slo Sogndal fredag og satser på en gjentagelse i kveld.

Kongsvinger stilte med dette laget sist:
Conny Månsson, Edier Frejd, Johan Guiomar-Nilsson, Kai Olav Ryen, Yngvar Håkonsen, Ørjan Berg Hansen, (20) Roger Risholt, (21) Carl-Erik Torp, Randall Brenes, Magnus Sylling Olsen, Kai Risholt.

Returoppgjøret spilles på KILs hjemmebane Gjemselund torsdag kveld. Johannessen og Røn hos Sarpsborg pådro seg gult kort mot FFK og mister returoppgjøret hvis de ikke passer seg i kveld. Ingen KIL-spillere fikk gult kort i kampen mot Sogndal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media