Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sarpsborg testet narkosiktet spiller

Urinprøva var negativ.

SIKTET: Sarpsborg 08 bekrefter at en av deres spillere er under etterforskning.
SIKTET: Sarpsborg 08 bekrefter at en av deres spillere er under etterforskning. Vis mer

(Dagbladet): Eliteserieklubben Sarpsborg 08 bekrefter i en pressemelding at en av deres spillere er «siktet i en sak hvor det ble funnet narkotiske stoffer i en leilighet i Oslo», som VG meldte i dag.

- Forrige torsdag ble det gjennomført en politigjennomgang av en leilighet i Oslo. Jeg befant meg tilfeldigvis i leiligheten da politiet gjennomførte undersøkelsen. Jeg kjente ikke til at det i leiligheten ble oppbevart narkotiske stoffer. Jeg håper etterforskningen viser at jeg er uskyldig, sier spilleren i pressemeldingen.

Spilleren står folkeregisteret på adressen. Han har forklart til politiet at han var på besøk der da politiet gikk til aksjon, og at han ikke bor der til vanlig.

Klubben opplyser at spilleren rutinemessig har avlagt urinprøve til klubben og at denne er negativ. Spilleren er skadet og deltar derfor ikke på klubbens treninger.

- Så lenge saken er under politietterforskning vil vi ikke kommentere saken ytterligere, heter det i pressemeldingen.

Daglig leder Cato Haug er også ordknapp overfor Dagbladet:

- Dette er en personalsak, sier Haug.

De seks personene som ble pågrepet i leligheten er siktet for en grov narkotikaforbrytelse etter straffeloven §162 2. ledd. Alle de siktede ble løslatt fredag.

- Et av rommene i leilighetene var innredet som en rein plantasje, med varmelampekoblinger og annet utstyr, sa etterforskningsleder John Roger Lund ved seksjonen for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt til Dagbladet tidligere i dag.

Politiet fant 800-900 gram marihuana, 38 cannabisplanter samt toppskudd som var klippet av og hengt til tørk i leiligheten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media