Sarrazin signerte ny kontrakt

Stéphane Sarrazin fikk som ventet ny kontrakt med Peter Solbergs Subaru-team.

Allerede i oktober bekreftet teamsjef David Lapworth overfor ANB at Subaru ville satse både på Chris Atkinson og Stéphane Sarrazin kommende sesong.

For et par uker signerte australske Atkinson en ny kontrakt med laget til Petter Solberg, og mandag ble det klart at også den franske asfalteksperten har satt signaturen på en ny kontrakt for 2006.

– Jeg er veldig fornøyd. Det viser at de har tro på meg. Jeg har fått et år med erfaringer, og vil gjerne vise meg fram kommende sesong, kommenterer Sarrazin.

Lapworth mener at de har et perfekt sammensatt team med Solberg, Atkinson og Sarrazin.

– De er tre meget forskjellige førere, og har evner og karakterer som utfyller hverandre ekstremt godt. Jeg føler at det laget vi har ikke står tilbake for noen. Det ser veldig bra ut for 2006, sier sjefen.

(ANB)

FIRE ASFALT-LØP: Stephane Sarrazin skal kjøre fire asfalt-rallyer for Subaru neste år, og starter med Rally Monte Carlo. Foto: Scanpix/Reuters
FIRE ASFALT-LØP: Stephane Sarrazin skal kjøre fire asfalt-rallyer for Subaru neste år, og starter med Rally Monte Carlo. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer