Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

SAS-ansatte stjal fra passasjerene

12 personer har blitt pågrepet av politiet i Sverige. De 12 var ansatt i SAS på Arlanda flyplass og er mistenkt for å ha stjålet passasjerenes bagasje.

SAS ha i lengre tid mistenkt ansatte på utenriksterminalen på Arlanda for å stjele fra passasjerene, og mandag morgen slo politiet til. 12 SAS-ansatte ble pågrepet mistenkt for grovt tyveri, eller subsidiært forsøk på grovt tyveri.

SAS reagerte umiddelbart og varslet at selskapet sier opp de 12 mistenkte.

- Dette handler om kundenes tillit til oss. Vi fordømmer det som er skjedd, og har valgt den strengeste reaksjonen, nemlig varsel om oppsigelse, til tross for at ingen ennå er blitt dømt, sier informasjonssjef i SAS Bertil Ternet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling