- Sats på United-tap

Selv et skaderammet Manchester United bør vinne mot Maccabi Haifa. Men med oddsen Nors Tipping gir, er det bedre å satse en tier på en skrell på Old Trafford, mener Dagbladets oddsekspert. Les Jon Sagbakkens oddstips her!

I går traff Dagbladets eksperttipper Jon Sagbakken med tipset sitt på fem av åtte Champions League-kamper. I dag går han for enda flere treff, og starter med å lansere en potensiell bombe:

At israelske Maccabi Haifa slår Manchester United på Old Trafford.

- United skuffer stort, og merker at flere av nøkkelspillerne er borte. Haifa serieåpnet med 5-0 i Israel, og er et langt bedre lag enn de fleste er klar over. United bør vinne, men har vært så råtne, at 1,10 blir håpløst. Bedre med en tier på skrellen, skriver Sagbakken i sitt tips.

Borteseier gir nemlig 11 ganger pengene tilbake.

Det er viktig å huske at United er uten en rekke av sine sentrale spillere. Dessuten har israels fotball hatt en opptur, med kvartfinaleplass i Uefa-cupen til Haifas rivaler Hapoel Tel Aviv sist sesong.

Feil motstander

Man kan jo også lure på hvor seriøst Manchester United tar motstanderen sin i kveld. I går holdt Alex Ferguson pressekonferanse, og ble spurt om motstanderen.

- Formen deres sist sesong mot Lokomotiv Moskva, Parma og AC Milan var et klart skritt framover for dem. Vi vil ikke undervurdere dem på noen som helst måte, sa Ferguson ifølge The Sun.

Det var bare det at resultatene han viste til, var Hapoel Tel Avivs flotte Uefa-cupinnsats. Kvelden United-motsatander Maccabi Haifa, ble kastet ut av Champions League i kvalifiseringen for å bruke spillere som ikke var spilleberettiget.

For andre gang

Den kvinnelige, israelske TV-reporteren som hadde stilt spørsmålet, reagerte på Fergusons svar, og sa umiddelbart:

- Det er et annet lag.

- Du mener at det er forandret? lurte Sir Alex.

- Nei, det er et helt annet lag.

- Åh, beklager. Det er andre gang jeg gjør dette, sa Ferguson.

Han skal visstnok ha begått samme flause på en annen pressekonferanse forrige uke, skriver The Sun.

Han reddet seg imidlertid inn da han fortalte at United hadde sett videoer av Maccabi Haifas 3-0 og 3-3 mot Sturm Graz i kvalifiseringen, og at laget da spilte meget godt.

Les Jon Sagbakkens tips for denne og øvrige oddskamper i kveld!

(Dagbladet.no)

- HVA SA JEG NÅ? Under pressekonferansen i går forvekslet Sir Alex Ferguson dagens motstander med rivalen for andre gang på ei uke. - Vi undervurderer dem på ingen måte, forsikrer han.