Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Satser ikke på langrenn

Liv Grete Skjelbreid Poirée tviler på at hun kommer til å gå langrenn under vinterens VM.

Under helgas sesongåpning på Beitostølen er hun påmeldt i begge disiplinene: Lørdag skal hun, med gevær på ryggen, gå NM fellesstart. Søndag blir det 5-kilometer langrenn.

Det knappe kvarteret kan utmerket godt bli hennes siste som langrennsløper.

-  Jeg tviler egentlig på at det blir flere langrenn. Frykten er at en satsing på to fronter vil gå for mye utover skiskytterprestasjonene, siden VM i skiskyting er målet for sesongen. Og i tillegg til å være toppidrettsutøver er jeg også mor, påpeker Skjelbreid Poirée, som ikke har store forhåpninger til egne prestasjoner i Beitosprinten:

-  Jeg legger ikke særlig vekt på resultatet i helga. Dette blir en fin gjennomkjøring, men jeg har vært småskadet i høst, pluss at jeg har lagt om treninga. Toppformen skal dukke opp i mars, ikke i november.

-  Betyr dette at du kommer til å bry deg lite om den gule trøya denne sesongen?

-  Jeg kommer til å stå over en del konkurranser, ja, for å være best mulig forberedt til VM.

SER MOT VM: Liv Grete Skjelbreid Poirée fra Holmenkollen i år, etter at hun hadde sikret seieren i verdenscupen. Hun satser ikke like mye på cupen i år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media