Satser offensivt mot Porto

- Vi har ingenting å tape her nede, og skal våge mer mot Porto enn vi gjorde på hjemmebane, sier Molde-trener Erik Brakstad.

I dag la han fram sine tanker om Moldes opplegg i mesterligakampen mot Porto i full åpenhet for norsk og portugisisk presse. Samtidig gjennomførte Porto-trener Fernando Santos en lukket trening med sine spillere.

Etter seieren over Real Madrid for en uke siden venter alle at møtet med Molde i morgen skal bli relativt lett match, og akkurat det kan være en fordel for Erik Brakstad.

Litt svekket

Brakstad megir at forsvaret kan være litt svekket ved at lagkaptein Knut Anders Fostervold må stå over. Trond Strande er derimot ferdig med sin karantene for gule kort og overtar Fostervolds plass på venstresida i forsvaret. Freddy dos Santos, som har spilt de fleste av Moldes mesterligakamper, beholder dermed plassen han har hatt på høyresida i forsvaret.

Det er ellers flere forandringer på Moldes lag fra det laget som møtte Porto 15. september. Det betyr mye at Petter Christian Singsaas og Pål Lydersen er tilbake i god form i midtforsvaret. Ingen av dem var med i den første kampen mot Porto.