Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Satser på rallycross

Grönholm gjør comeback. Også Henning Solberg vurderer å kjøre rallycross.

Den doble rallyverdensmesteren Marcus Grönholm gjør comeback - i rallycross.

Grönholm starter sitt eget team sammen med svensken Andreas Eriksson og skal kjøre deler av årets EM-serie. Trolig blir det snakk om 5-6 EM-runder.

- Jeg har tenkt på dette lenge, og tiden er inne til å prøve noe nytt, sier finnen.

Norske Henning Solberg lukter også på muligheten til å kjøre i Martin Schankes hjulspor - og skal få sin egen rallycrossbil i Ford-stallen.

- Det skal bli interessant å ble kjent med rallycrossporten igjen. Jeg ble nordisk mester allerede i 1994 da finalen gikk i Finland. Jeg kommer til å være på plass under EM-runden i Momarken, kanskje ikke som deltaker, men som en del av oppvisningsshowet. Neste år blir det bare 12 VM-runder i rally. Kanskje blir det tid til mer rallycross da, sier Solberg.

(NTB)

VIL KJØRE RALLYCROSS: Rally-legenden Marcus Grönholm fra Finland la opp som WRC-fører etter fjorårssesongen - men nå gjør han comeback i rallycross. Også Henning Solberg åpner for å kjøre mer rally på bane i tida framover. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
VIL KJØRE RALLYCROSS: Rally-legenden Marcus Grönholm fra Finland la opp som WRC-fører etter fjorårssesongen - men nå gjør han comeback i rallycross. Også Henning Solberg åpner for å kjøre mer rally på bane i tida framover. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer
image: Satser på rallycross
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media