Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Satt på benken i første kamp - nå gir han opp sesongen

Skademareritt for Viking-spiss.

SKADEPLAGET: Patrik Ingelsten tar det som en bonus om han spiller tippeligafotball igjen denne sesongen. Her bæres han av banen på båre under en kamp mot Start i fjor .
Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix
SKADEPLAGET: Patrik Ingelsten tar det som en bonus om han spiller tippeligafotball igjen denne sesongen. Her bæres han av banen på båre under en kamp mot Start i fjor . Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix Vis mer

Skademarerittet vil ingen ende ta for Patrik Ingelsten. Viking-spissen må belage seg på seks uker med krykker, melder Stavanger Aftenblad.

Angriperen ødela kneet mot Start 22. august i fjor. For å bli frisk måtte svensken gjennom operasjon. Under treningsoppholdet i La Manga i februar så ting bra ut, men kneet hovnet snart opp og spissen har ikke spilt fotball i år.

Ingelsten satt på benken mot Vålerenga i seriestarten 19. mars, men denne uken ble det bestemt at Viking-spilleren skulle under kniven igjen. Denne gang for bruskskade.

- Den første tiden kan jeg bare sykle litt uten motstand, for å bevege kneet. Jeg kan ikke stresse og er forberedt på at dette kan ta tid. Hvis det blir noe fotball på meg i år, blir det ren bonus. Men jeg kan ikke tenke for negativt. Operasjonen gikk bra, og menisk og korsbånd ser bra ut, sier han til Aftenbladet.

Allerede denne uken ble inngrepet i kneet foretatt.

- Det gjelder å ta ting etter hvert. Først vil jeg komme gjennom den første seksukersperioden. Jeg må bare innstille hodet på neste år. Selv om det er tungt for meg, må man se ting i perspektiv. Jeg traff personer på sykehuset som var alvorlig syke. Da virker det ikke så alvorlig med et ødelagt kne, mener den svenske angriperen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media