Eirik Brandsdal:

Satt ut i to måneder av magevirus

Eirik Brandsdal har slitt med det aller meste inn mot OL-sesongen. Likevel tror han på seier allerede i åpningshelga på Beitostølen.

VENDEPUNKTET I FJOR: Eirik Brandsdal reddet sannsynligvis landslagsplassen med sprintseieren i Drammen i fjor. Nå må han overbevise igjen for å kapre en OL-plass. Foto: Bjørn Langsem
VENDEPUNKTET I FJOR: Eirik Brandsdal reddet sannsynligvis landslagsplassen med sprintseieren i Drammen i fjor. Nå må han overbevise igjen for å kapre en OL-plass. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN: Kjelsås-gutten Eirik Brandsdal har i mer enn ti år vært i den aller ypperste sprinteliten på langrennsski. Inn i OL-sesongen 2018 var det planen å reise seg etter en elendig 2017-sesong, der blant annet VM-billetten til Lahti røyk tidlig i sesongen.

Fortsettelsen var ikke mye bedre, men da han vant den klassiske verdenscupsprinten i Drammen uka etter VM, la han alt snakket om at han kunne miste landslagsplassen dødt.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer