Eirik Brandsdal:

Satt ut i to måneder av magevirus

Eirik Brandsdal har slitt med det aller meste inn mot OL-sesongen. Likevel tror han på seier allerede i åpningshelga på Beitostølen.

VENDEPUNKTET I FJOR: Eirik Brandsdal reddet sannsynligvis landslagsplassen med sprintseieren i Drammen i fjor. Nå må han overbevise igjen for å kapre en OL-plass. Foto: Bjørn Langsem
VENDEPUNKTET I FJOR: Eirik Brandsdal reddet sannsynligvis landslagsplassen med sprintseieren i Drammen i fjor. Nå må han overbevise igjen for å kapre en OL-plass. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN: Kjelsås-gutten Eirik Brandsdal har i mer enn ti år vært i den aller ypperste sprinteliten på langrennsski. Inn i OL-sesongen 2018 var det planen å reise seg etter en elendig 2017-sesong, der blant annet VM-billetten til Lahti røyk tidlig i sesongen.

Fortsettelsen var ikke mye bedre, men da han vant den klassiske verdenscupsprinten i Drammen uka etter VM, la han alt snakket om at han kunne miste landslagsplassen dødt.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer