Satte rekord - forsvant i charterfly

Harald Martin Brattbakk rakk knapt å bli historisk før han måtte rømme Bergen. På vei til ferie i Torp med eget charterfly.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): For etter å ha innledet sesongen etter en ørkenvandring i målprotokollene, så nådde notoriske Harald Martin Brattbakk endelig fram til oasen i går kveld. Målet der han tangerte Petter Belsviks rekord på 159 toppseriescoringer, var ikke av det spektakulære slaget. Men, det var som mange andre Brattbakk-mål, svært viktig og avgjørende for kamputfallet. Øyvind Storflor spilte fri Lars Blixt som la inn. Ragnvald mislyktes grovt med å klarere. Og ut av sivet, kom gjedda Brattbakk, og tuppet ballen inn på ekte toppscorervis.

-  Mål er mål. Det var ikke det vakreste målet jeg har scora, men det var viktig. For det ga oss 3- 1, sier Brattbakk, før han smilende legger til.

-  Men det er jo ikke skikkelig rekord ennå. Det har jeg ikke før jeg er alene.

Charter

Slik snakker bare en ekte toppscorer. Og det var også så vidt han hadde tid til å prate etter kampen også. Dommer Brage Sandmoen hadde knapt blåst av kampen før Brattbakk var på vei til Flesland.

-  Jeg skal rekke et charterfly til Torp. Jeg skal på ferie, har hytte der nede. Så jeg må bare beklage. Jeg har ikke tid til å snakke så mye med dere mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer