Savio sa nei til Chelsea

Real Madrids brasilianske ving Savio er ikke lenger aktuell for Chelsea. 117 millionersovergangen gikk i vasken etter at Savio rådførte seg med blant andre Chelsea-spilleren Christian Panucci. Siste nytt fra Premier League.

Christian Panucci er på utlån fra Real Madrid til Chelsea. Ifølge SkySports var det italieneren som frarådet Savio fra å reise til London-klubben.

- Jeg har hørt på råd fra lagkameratene mine Roberto Carlos, Flavio Conceicao og Panucci, og de har fått meg til å tenke meg om, sier Savio ifølge Sky Sports.

Panucci nekter for å ha gitt brailianeren råd i saken.

- Jeg ønsket ikke å forlate Real. Men ville bare høre på et bra tilbud, men nå har jeg bestemt meg for å fortsette de tre årene jeg har igjen av kontrakten, sier Savio.

For Chelseas nye manager Claudio Ranieri er Savios avslag et slag i ansiktet. Ranieri har uttalt at Savio ville bli hans første kjøp som Chelsea.sjef.

LOMANO LUA-LUAS overgang fra Colchester til Newcastle står i fare etter at Newcastle har advart Colchester om at de trekker seg hvis ikke klubben svarer på Newcastles bud. Lua-Lua har blitt enig med Newcastle om personlig kontrakt, men klubbene har ikke kommet til enighet.

DAVID O'LEARY får ikke panikk selv om flere spillere er uaktuelle for Champions League-kampen mot Milan i kveld på grunn av skader. - Tida som spiller lært meg at man ikke må ta av selv om det går bra eller dårlig, sier Leeds-manageren. O'Leary må klare seg uten sju førstevalg i kveldens kamp.

OLEG LUZHNY advarer sine lagkamerater i Arsenal før kampen mot Shaktar Donetsk i Champions League. Luzhny kjenner det ukrainske laget godt fra tida i Dinamo Kiev. - Shaktar er et veldig bra lag. De er alltid nummer to i ligaen bak Dinamo Kiev og er det nest beste laget i landet, sier Luzhny til The Mail.

GRAEME SOUNESS beskylder Blackburn-spillerne for å være naive etter 0-2 tapet for Sheffield United. - Jeg er ikke i tvil om spillerne vilje. Problemet er at vi til tider er naive. Vi har mange hardtarbeidende spillere, men noen ganger slipper vi oss ned på grunn av naivitet, sier Souness.

TOTTENHAM har sikret seg Charltons stortalent Owen Price (15). Tottenham signerte kontrakt med Price i fjor, men ville ikke betale mer enn 52 000 kroner for talentet. Charlton avslo tilbudet. Nå har saken vært til behandling av styret i ligaen. De har avgjort at Tottenham må betale 5,7 millioner kroner for Price. Charlton får i tillegg 10 prosent av salgssummen ved overgang til en ny klubb.