«Savnede» nord-koreanske spillere filmet på vei til trening

Men keeperen som egentlig er spiss var ikke på spillerbussen.

||| (Dagbladet): Nyhetsbyrået AP publiserte i ettermiddag en video av tre av de fire «savnede» nord-koreanske spillerne, som flere medier i dag spekulerte var hoppet av fra det lukkede diktaturet.

De «savnede» spillerne på videoen er Pak Sung Hyok, An Chol Hyok og Kun Kyong Il - alle på vei til dagens trening. Den fjerde spilleren, keeper Kim Myong, som egentlig ikke er keeper, var visstnok ikke på bussen.

VG hevdet tidligere i dag at spillerne var «sporløst borte».

FIFA avviste i dag rykter om at fire spillere er borte, etter at kun 19 spillere var meldt opp til lagets første kamp mot Brasil. Nord-Korea har uttalt at de ikke ville bruke spillerne uansett, og valgte å ikke ta dem med i kampen.

Nord-Korea tapte sin første VM-kamp i mesterskapet 2-1 mot Brasil og møter Portugal mandag i Cape Town.

FORVIRRING: Det råder forvirring rundt det nord-koreanske landslaget. Fire spillere var ikke med mot Brasil, men i dag ble de filmet på vei til trening. Her leker koreanerne under en tidligere trening. Foto: AFP
FORVIRRING: Det råder forvirring rundt det nord-koreanske landslaget. Fire spillere var ikke med mot Brasil, men i dag ble de filmet på vei til trening. Her leker koreanerne under en tidligere trening. Foto: AFP Vis mer