Savner familie og venner

Hjemlengselen ble for stor for Heidi Tjugum Mørk (29). Etter denne sesongen forlater Oslo-jenta danske Viborg til fordel for Nordstrand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NORDSTRAND (Dagbladet): I går så hun sine nye lagvenninner i Nordstrand bli banket sønder og sammen av Larviks stjernegalleri i toppoppgjøret i jentenes eliteserie. Og som resultatet tilsier, kan en keeper i verdensklasse absolutt trenges for Oslo-klubben som har som mål å utfordre nettopp Larvik.

- Det var rart å sitte og se på at de ble så pass banka, sier Tjugum Mørk til Dagbladet etter kampen.

Men hun vil ikke legge skylden for latterliggjøringen på Nordstrand-keeperne Jeanette Nilsen, Jeanette Engebretsen og Vibeke Nordli. Alle tre fikk spille i løpet av kampen, men ingen imponerte mellom stengene.

Bra keepere

- Feilprosenten var stor, og da er Larvik vanskelige å stoppe. Nordstrand har i dag tre bra keepere, men de fikk en vanskelig jobb mot svært gode Larvik-skyttere, sier Viborg-keeperen, som har underskrevet en toårsavtale for Nordstrand gjeldende fra 1. juli neste år.

Planen var at hun og ektemannen Sjur Mørk skulle bli i Danmark i tre år. Nå har det blitt seks, og det er på tide å reise hjemover.

- Jeg kommer selvfølgelig til å savne Viborg, og det blir trist å dra derfra. Men jeg savner familien og vennene mine. Vi har familie i både Oslo og Drammen, og ser fram til å tilbringe mer tid sammen med dem, sier Heidi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer