HVOR ER STEVE FINNAN:  Liverpool skal markere at det ti år siden dette laget vant Champions League. Alle er invitert foruten Steve Finnan (nederst til venstre). Ingen klarer nemlig å spore opp iren. Faksimile: Liverpool Echo
HVOR ER STEVE FINNAN: Liverpool skal markere at det ti år siden dette laget vant Champions League. Alle er invitert foruten Steve Finnan (nederst til venstre). Ingen klarer nemlig å spore opp iren. Faksimile: Liverpool EchoVis mer

«Savnet! Har noen sett Steve Finnan?»

Liverpools Istanbul-triumf skal markeres, men ingen får tak i Steve Finnan.

(Dagbladet): I år er det ti år siden mirakelet i Istanbul. Champions League-finalen hvor Liverpool lå under 3-0 etter 45 minutter, men klarte å snu til seier.

I den forbindelse skal det arrangeres et tiårsjubileum mandag i Echo Arena, hvor samtlige Liverpool-spillere som var med på jubelkvelden er invitert. Vel, alle er invitert foruten en spiller.

Steve Finnan. Iren som startet finalen for de røde, er det ingen som klarer å oppdrive.

- Ingen klarer å finne Steve Finnan, skriver Liverpool Echo.

Finnan spilte fem sesonger for Liverpool. Finalen mot Milan startet han på høyreback. Da motstanderen fra Italia ledet 3-0 halvveis, var det Finnan som ble ofret. Han var involvert i samtlige Champions League-kamper denne sesongen.

I 2008 forlot han Liverpool. Så tilbrakte han et år i spanske Espanyol, før han avsluttet karrieren med en sesong for Portsmouth. Siden har ingen hørt noe fra 39-åringen.

- Hvis du ser Finnan noe sted, ikke vær redd for å si fra til ham at han er velkommen til Liverpool mandag kveld, skriver avisa.

Finnan har vært knyttet til et byggselskap, etter sin endte karriere, men heller ikke der var noen som kunne hjelpe jubileumsarrangøren.