Saxo Bank avviser at Schleck blir med Lance

Armstrong jakter hjelpere til RadioShack.

SATSER NYTT: Lance Armstrong er i ferd med å bygge sitt nye lag. Nå ryktes det at Andy Schleck er en av dem amerikaneren vil ha med seg. Foto: SCANPIX/EPA/IAN LANGSDON
SATSER NYTT: Lance Armstrong er i ferd med å bygge sitt nye lag. Nå ryktes det at Andy Schleck er en av dem amerikaneren vil ha med seg. Foto: SCANPIX/EPA/IAN LANGSDONVis mer

(Dagbladet.no): Den franske avisa L'Equipe hevdet i går at Lance Armstrong er lysten på å hente Andy Schleck til sitt nystartede RadioShack før neste sykkelsesong.

Avisa skriver ifølge Cyclingnews at forhandlingene mellom den unge luxembourgeren og laget har gjort store framskritt, men at Armstrong er skeptisk til å få storebror Frank med på kjøpet, fordi det vil hindre Andys utvikling.

Nå avviser Team Saxo Bank at noen av Schleck-brødrene er aktuelle for et lagskifte.

- Han har kontrakt med Saxo Bank ut 2010, og er ikke på vei noe sted. Selvfølgelig håper laget at han fortsetter også lengre enn neste år, sier pressesjef Brian Nygaard til samme nettsted.

Dansken fastslår at det ikke finnes noen åpning for å kjøpe brødrene ut av kontrakten.

Cyclingnews minner også om at det er ulovlig for ryttere å forhandle med andre lag før 1. september. Både ryttere og lag risikerer store bøter dersom eventuelle klager på slike tilfeller vinner fram.