Saxo Bank fortsetter selv uten Contador på laget

Forblir hovedsponsor selv om spanjolen skulle bli utestengt for doping.

FORTSETTER UANSETT: Saxo Bank fortsetter som hovedsponsor for Bjarne Riis (tv) sitt lag selv om den nyervervede superstjernen Alberto Contador skulle bli utestengt for doping.Foto: SCANPIX/EPA/HENNING BAGGER
FORTSETTER UANSETT: Saxo Bank fortsetter som hovedsponsor for Bjarne Riis (tv) sitt lag selv om den nyervervede superstjernen Alberto Contador skulle bli utestengt for doping.Foto: SCANPIX/EPA/HENNING BAGGERVis mer

|||Saxo Bank ser vekk fra klausulen i sin kontrakt med Riis Cykling A/S og fortsetter som hovedsponsor i 2011, også dersom Alberto Contador utestenges fra sporten.

Alberto Contador testet positivt for clenbuterol i både A- og B-prøven under årets Tour de France. Den spanske syklisten har bedyret sin uskyld og skyldt på å ha fått i seg en biff som var forurenset med stoffet. Det er ventet avgjørelse i saken i løpet av noen dager.

- Jeg har imidlertid avtalt med Bjarne Riise og lagets ledelse at Saxo Bank vil se bort fra klausulen. Helt personlig vil jeg si, at selv om jeg ikke er ekspert på området, så virker Contadors forklaring plausibel for meg, og jeg regner derfor med å se ham på laget i 2011, sier direktør Lars Seier Christensen.

Uansett hva som skjer rundt Contador, så ønsker banken å støtte Riis sitt lag kommende sesong.

(NTB)